• Over ons
OVER ONS
Een goede analyse, het juiste gevoel en de passende techniek

Online marketing specialisten uit Tilburg

Niet wij, maar u gaat uiteindelijk het verschil maken. Wij vormen enkel de schakel hiertoe. Wij zijn Jules & Claudia: partners, echtgenoten en trotse papa en mama van onze zoon Bram en Julia. Wij kennen, vertrouwen en respecteren elkaar door en door. Hierdoor vormen we een sterke en betrouwbare schakel ter aanvulling op uw bedrijf. Nog liever spreken we jullie in het echt, maar om jullie interesse te wekken en voeden, vertellen we hier een stukje over onszelf. Dit doen we door elkaar te beschrijven.

Profiel Foto Claudia

Claudia - Online Marketing Adviseur

Claudia houdt het grotere geheel continu in het oog en voelt door haar gevoeligheid haarfijn aan waar kansen liggen. Door haar opleiding filosofie en organisatiewetenschappen kan zij complexe vraagstukken snel doorgronden. Zij is met haar academische denkwijze in staat om een complexe online marketing casus snel inzichtelijk te maken. 

Profielfoto Jules

Jules - Online Marketing Adviseur

Jules is een technische alleskunner. Geef hem een muis en toetsenbord in handen en hij kan het maken. Hij gaat alleen voor het allerbeste resultaat. Jules leert snel en graag. Door zijn academische opleiding rechten, bedrijfskunde en zijn ict-certificaten vormt hij een goede schakel tussen verschillende werelden. Hij kan het puur technische ict deel goed vertalen in een begrijpelijk en bruikbaar verhaal.