• Daarom Spectatio
DAAROM SPECTATIO!
De juiste boodschap op het juiste moment, op de juiste plek

Spectatio: verleiden en overtuigen door uw verhaal te vertellen, te evalueren en te verbeteren

Dsc1296

Innovatie vanuit Spoorzone Tilburg

Spectatio is gevestigd in de mooie, unieke en innovatieve Spoorzone van Tilburg. Vooraan op de eerste verdieping van Gebouw88 hebben zij hun kantoor. Dit is plek waar nieuwe, mooie en innovatieve dingen ontwikkelen. Zo zijn zij bijvoorbeeld trotse partners van Station88.

Unieke combinaties

Spectatio is ijzersterk door onze unieke combinaties. Dankzij onze uiteenlopende karakters, eigenschappen en interesses hebben wij een compleet pallet aan vaardigheden ontwikkeld. Zo zijn wij niet het typische internetbedrijf met stoffige mensen die alleen graag achter de computer zitten. Wij staan met beide benen op de grond en volop in de wereld en het sociale leven.

Al onze mensen vullen elkaar aan en verrijken elkaar met nieuwe gezichtspunten en inzichten. Volgens onze filosofie is het namelijk essentieel om te blijven verrassen en op deze manier de concurrentie voor te blijven. Lees meer over De mensen die bij ons werken.

Wetenschappelijke methode

Wij hebben een uitgebalanceerde wetenschappelijke methode ontwikkeld om u optimaal van dienst te kunnen zijn. In het kort houdt deze methode het volgende in: uw marketinginzet wordt inzichtelijk gemaakt. Wij kijken naar het nut en de noodzaak van uw uitgaven. Dankzij ons kijkt u niet naar de kosten, maar naar de opbrengsten! Lees hier de uitgebreide versie van ons Werkwijze.

Een bureau met verstand van zaken

Spectatio is anders, doordat de mensen die hier werken anders zijn. Onze mensen komen niet uit de standaard marketinghoek. Met achtergronden als Rechten, Filosofie, Bedrijfskunde en Organisatiewetenschappen kunnnen zij net even anders naar de zaak kijken. Natuurlijk hebben onze mensen uiteindelijk wel de benodigde papieren en certificaten behaald en kijken wat werkt voor u.

Pas jij binnen ons team?

Kom dan bij ons werken. Stuur je Originele motivatie en curriculum vitae naar ons op en wie weet werk je binnenkort samen met ons aan mooie en gave online marketing projecten.